Wilt u uw zoon/dochter inschrijven,
maak dan telefonisch een afspraak.
U bent ook van harte welkom voor
een kennismakingsbezoek.

           

 

De Meander is een school waar de leerling centraal staat en hanteert als motto

"Samen groeien, samen wijs"

waarbij samen wijs, duidt op de wijsheid die we nastreven in plaats van de slimheid.

Weer en verkeer

Buienradar
Nijverdal
Buienradar Nijverdal

Laatste Nieuws

Nieuwe website

Vol verwachting ................
Het lukt niet meer om de site op een leuke en pakkende manier te actualiseren.
Foto's kunnen niet meer geupload worden en andere gadgets gebruiken lukt bijna niet meer. Gelukkig kunnen we vanaf 2019 in een nieuw format werken, waardoor het één en ander er weer aantrekkelijk uitziet.
Voor de actuele berichtgeving verwijzen wij u naar de Facebookpagina van onze school.
Die is gelukkig wel actueel en heeft een leuke layout.

Lees verder

Groep 5 naar de film.

Gezellig naar de film.
Afgelopen periode is er in groep 5 voorgelezen uit het boek 'Superjuffie'.De kinderen hebben ademloos geluisterd naar dit mooie, fantasierijke en spannende boek.Om te kijken of het boek en de film op elkaar lijken, zijn juf Marijke en haar leerlingen tijdens de herfstvakantie naar de film 'Superjuffie' geweest. De leerlingen merkten dat zij een andere fantasie hadden dan de regisseur van de film. Hun voorstelling van het verhaal was duidelijk anders dan in de film werd weergegeven. Alle kinderen waren het met elkaar eens: het is leuker om eerst zelf het boek te lezen, want dan kan je je eigen fantasie de vrije loop laten.

Lees verder

We zijn weer begonnen !!!

Maandag waren alle leerkrachten, leerlingen en (groot-)ouders blij elkaar weer te ontmoeten na zes weken zomervakantie. Voor leerlingen die voor het eerst naar school gaan en hun ouders een bijzonder moment in het leven. Ook hebben we een aantal leerlingen van andere scholen en plaatsen mogen verwelkomen voor wie het misschien extra spannend is om opnieuw te starten. Iedereen is vol enthousiasme begonnen aan het nieuwe cursusjaar en we hebben allen de bedoeling er samen een mooi jaar van te maken! De missie van onze school ‘Samen blij(ven) groeien op ontdekkingsreis en samen wijs!’ gaan we in praktijk brengen.
Leren in deze tijd (21ste eeuw) voor de toekomst betekent voor het onderwijs op de MEANDER:
LEREN WETEN
LEREN DOEN
LEREN SAMENWERKEN
LEREN SAMENLEVEN
LEREN INNOVEREN
LEREN ZIJN
(Jan Linden)
Op bovenstaande manier gaan we er samen een interessante ontdekkingsreis van maken en hopen we samen weer wijzer te worden van en met elkaar!

                                  

Lees verder

Werken in het Eversbergbos.

Het Eversbergbos steeds meer ons bos.
Daar sta je dan als leerling van groep 7 en 8 voor de tweede vrijdag op rij te klussen in de natuur.
Het was voor sommigen wel even doorbijten vanmorgen om de regen en de kou te weerstaan. Onze werkers deden het perfect en kregen daarvoor ook een kleine herinnering. De leerlingen van groep 8 hebben bomen gezaagd en gesnoeid in het Eversbergbos langs de fietssnelweg. Het resultaat is duidelijk zichtbaar. De leerlingen van groep 7 mochten boompjes planten. Een goed gat graven, zorgen dat er geen bladeren bij de wortels komen, de aarde rondom het boompje goed aanstampen en ook nog zo dat het boompje mooi rechtstaat. Er zijn er meer dan 100 geplant in de buurt van de Beukenlaan in het Eversbergbos. Door er samen te werken met de vrijwilligers van Landschap Overijssel wordt het nu echt een beetje ons bos.

                      

Lees verder

De lente komt heus !!

Beleef de lente.


                      

Lees verder

NLdoet

De Meander-doet.
Vanmorgen zijn alle leerlingen op pad geweest in het kader van NL-doet. Met groot enthousiasme hebben de kinderen zich als echte vrijwilligers ingezet voor een goed doel. Er werd gezongen voor de bewoners van het Krönnensommer, cupcakes zijn gebakken en bezorgd bij bejaarden in de buurt. De omgeving van school is opgeschoond en ook in het Eversbergbos is het nodige zwerfvuil verzameld. Een groepje leerlingen ondersteunde de dagactiviteit bij Hebbedingen en een grote groep leerlingen heeft zich ingezet op de Sallandse Heuvelrug voor SBB. Er waren prachtige reacties en de foto’s hieronder spreken voor zich.
                       

Lees verder

Schoolfestival, ook dit jaar weer gezellig!

Schoolfestival 2018.
Het was vanmorgen een gezellige boel in de sporthal aan de Bachlaan. De leerlingen hebben samen met hun (groot)ouders genoten van de vele talentvolle acteurs die voor het voetlicht traden.
Een grote variatie aan optredens en een perfecte organisatie maakten dit schoolfestival tot een onvergetelijke activiteit. Op de terugweg naar school bespraken de leerlingen al ideeën voor het schoolfestival 2019. We zijn benieuwd. Op de foto’s hieronder krijgt u een indruk van de gezellige afsluitende dans.

                

Lees verder

Basketbaltoernooi.

Basketbaltoernooi.
In de voorjaarsvakantie nemen drie teams deel aan scholenbasketbaltoernooi van The Valley Bucketeers. Via onderstaande link kunt u het programma inzien.
We wensen de teams veel plezier!

                                       Programma basketbaltoernooi.

                      

Lees verder

Henriëtte Hemmink op bezoek.

Nationale voorleesdagen van start.
Henriëtte Hemmink heeft op indrukwekkende wijze de Nationale Voorleesdagen op De Meander geopend. Het is geweldig als een bekende schrijfster op je school komt en van de gelegenheid gebruik maakt om het 1e exemplaar van haar nieuwste boek uit te reiken. Het was voor haar een bijzonder moment, omdat ze het boek overhandigde aan haar moeder. Een jeugdfoto van haar moeder staat op de voorkant van haar laatste boek.
De leerlingen waren hier getuige van, maar ook veel grootouders die kwamen lezen in groep 1 en 2 mochten dit heuglijke moment meemaken.
Henriëtte heeft voorgelezen uit het prentenboek “Stt, tijger slaapt”. Het prentenboek van 2018 !
De leerlingen van groep 4 t/m 8 mochten vragen stellen aan Henriëtte. De leerlingen luisterden geboeid naar haar verhalen en antwoorden.
Henriëtte genoot van de mooie school, de warme sfeer en aandachtige luisteraars.
Al met al een feestelijke start van de voorleesdagen.

                                    

Lees verder

Open Huis

Open Huis op vrijdag 19 januari 2018.
Op vrijdag 19 januari 2018 houden we ons jaarlijkse open huis voor nieuwe ouders die willen kennismaken met de Meander. Ook de ouders van onze leerlingen zijn die vrijdagmiddag van harte welkom. Helaas staat de datum verkeerd vermeld in de kalender. De leerlingen zijn vrij op donderdagmiddag 18 januari en  gaan dan op de 19e de hele dag naar school. Nieuwe ouders zijn tussen 8.00 en tot 18.00 uur welkom voor een rondleiding door de school, kennis te maken met onze teamleden en informatie over ons onderwijs te krijgen. We hopen u die dag te mogen begroeten! 
Zegt het voort !
                                      

Lees verder

Fijne kerstvakantie gewenst !

             

Lees verder

Kerstfeest in de kerk.

Kerstviering in de Regenboogkerk.
Hieronder ziet u enkele sfeerfoto’s van de prachtige kerstviering die we woensdagavond hebben beleefd in de Regenboogkerk. Iedere groep had een aandeel in de viering en samen werden er prachtige kerstliedjes gezongen.
                     

 

Lees verder

Schaatsclinic van de KNSB.

Schaatsen in het centrum.
Donderdagmorgen hebben de groepen 3 t/m 8 geschaatst in het centrum van Nijverdal. We waren dit jaar uitgeloot voor een clinic van de KNSB. De leerlingen kregen les van professionele trainers.
Ze leerden hen de fijne techniek van het schaatsen.  Er waren veel (groot)ouders die de leerlingen aanmoedigden. Een prachtige ochtend met dank aan de gemeente Hellendoorn en de Nijverdalse middenstand.

            

Lees verder

Kerstbakjes maken, ja gezellig!

Fantastische creaties.
Vanmiddag leek lokaal 7b wel een bloemenatelier, Intratuin in het klein. Onder begeleiding van enkele creatieve ouders hebben de leerlingen van groep 7 en 8 mooie kerststukjes gemaakt. De klanken van de kerstmuziek en een mooie kerstmuts op het hoofd geeft veel inspiratie om iets moois te maken.

                                     

Lees verder

Kerstpakkettenactie.

Kerstpakkettenactie voor de Minima.
De Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn heeft ons weer benaderd voor deelname aan de kerstpakkettenactie voor de minima in onze gemeente. We geven aan dit verzoek graag gehoor.
Het is de bedoeling dat alle groepen proberen een kerstpakket te vullen met diverse producten.
Dit gebeurt aan de hand van een vastgestelde levensmiddelenlijst, zodat alle pakketten op gelijke wijze zijn gevuld.
                                               

Lees verder

Gezellige 5 december.

Sinterklaas gebracht als arrestant!
Sint en zijn pieten zijn vanmorgen met sirene en blauwe zwaailichten door politieagent Wim Nieuwenhuis bij school gebracht. Na alle leerlingen te hebben begroet, heeft Sint een bezoek gebracht aan alle groepen. Het was een fantastisch gezellige dag.

              

Lees verder

Sinterklaas neemt cadeautje mee.


                           

Uitreiking verkeersveiligheidslabel.
De Meander is de eerste basisschool in de gemeente Hellendoorn die het verkeersveiligheidslabel in ontvangst mocht nemen. Wethouder de heer Jelle Beintema overhandigde op 5 december het certificaat, nadat enkele pieten hadden geprobeerd het certificaat te laten verdwijnen. Nadat de pieten een fietstest hadden afgelegd werd de dief door Sinterklaas in de hoek gezet.
Met het Twents Verkeersveiligheidslabel wil de Regio Twente basisscholen belonen voor hun structurele inzet op het gebied van verkeerseducatie en –veiligheid in en om de school.
Op deze manier onderscheidt de Meander zich als een verkeersveilige school.

                         

Lees verder

Voorleeskampioen.

Levi Kelder voorleeskampioen 2017.
De voorleeskampioen 2017 van De Meander is bekend !! Levi Kelder uit groep 7 mag zich een jaar lang de beste voorlezer van onze school noemen. Dat is zeker een felicitatie waard. Levi kreeg van de jury, olv badmeester Wim Eshuis,  complimenten voor zijn natuurlijke manier van voorlezen. Hij kreeg ook nog een paar tips die hij vast en zeker gaat gebruiken tijdens de gemeentelijke finale in het ZinIN-theater. We wensen Levi alvast veel succes.

                   

Lees verder

Samen ontbijten, gezond en gezellig!

Het Nationaal Schoolontbijt.
Vanmorgen is er in alle groepen op een gezonde manier ontbeten. Tafels gedekt, mooi in pyjama, lopend buffet of gewoon gezellig met je maatje aan tafel. Ontbijten is niet alleen gezond, maar geeft ook een gelegenheid om met elkaar te praten en te horen hoe het gaat. Het is ook een belangrijk sociaal gebeuren. Op de foto’s is te zien dat iedereen goed eet en dat er ook een positieve sfeer heerst bij het ontbijt.
              

Lees verder

Luchtfoto.

Drone.
Kiran Hazebroek heeft een prachtige foto van de school gemaakt met zijn drone. Het lijkt op het oog eenvoudig, maar om een drone stabiel in de lucht te houden en op het goede moment een foto maken is best lastig. Als de wind vrij spel heeft zweeft de drone soms in een richting die je niet wenst. De herfstkleuren komen bij de laagstaande zon mooi uit. Ontzettend knap gedaan en we hopen dat Kiran nog een keer tijd heeft voor een mooi filmpje van de school vanuit de lucht.

                 

Lees verder

Adoptie-overeenkomst

Landgoed 'De Eversberg'
Zaterdagmorgen 21 oktober is het hernieuwde Landgoed Eversberg op feestelijke wijze geopend.Tijdens de opening was er veel enthousiasme te horen over de nieuwe inrichting.
Er werd uitgelegd waarom bepaalde keuzes waren gemaakt en hoe het landgoed er in de toekomst uit komt te zien.
Tijdens het officiële gedeelte werd ook de adoptieovereenkomst tussen Landschap Overijssel en De Meander ondertekend.
We komen al regelmatig met onze leerlingen in het bos, maar we zullen nu ook taken krijgen in het beheer van dit prachtige stukje natuur. We zien uit naar een prettige samenwerking.

      

                                       

Lees verder

Prettige herfstvakantie !

 

Fijne herfstvakantie gewenst !!!

Lees verder

Groep 8 naar de Risk Factory.

Leerzaam bezoek.
Woensdagmorgen waren de leerlingen van groep 8 te gast bij de Riskfactory in Eschede. In heel praktische situaties hebben ze geleerd hoe ze moeten omgaan met risicovolle situaties die ze kunnen meemaken. De situaties worden gesimuleerd in een hangar van vliegveld Twente. Het gaat om risico’s op het gebied van verkeer, internet, alcohol en drugs, brand.

                 

Lees verder

Fietscontrole .

Erik bedankt !
De fietscontrole is goed verlopen. Erik Baan heeft met hulp van enkele actieve ouders alle fietsen gecontroleerd van de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8.  De controleurs waren tevreden over de technische staat van de fietsen. Als tip gaven ze nog wel mee dat de verlichting van de fietsen zo hier en daar wel te wensen overlaat. Een goede verlichting kan in deze tijd van het jaar van levensbelang zijn. Check dus allemaal de verlichting van de fiets van uw kind.

                            

Lees verder

Spannende quiz.

Verkeersquiz.
Het was superspannend afgelopen dinsdagmiddag in het ZINiN theater. Yvette en Kirsten hadden de finale gehaald van de verkeersquiz en streden om de felbegeerde beker. Ze wisten alles, maar hadden even wat problemen met de drukknop. Dat kan gebeuren. Jullie hebben het fantastisch gedaan en groep 6 en De Meander prima vertegenwoordigd.

                             

Lees verder

Lieveheersbeestjesdag.

Lieveheersbeestjesdag.
Vanwege de onvoorspelbaarheid van het weer hebben we vandaag het lieveheersbeestjesspel binnen gespeeld. Onder leiding van leerlingen uit groep 7 en 8 speelden groepjes van 9 leerlingen uit diverse groepen spelletjes met elkaar. Daar waar nodig werd hulp geboden en iedereen werd aangemoedigd om mee te doen. Een fantastisch gezicht om iedereen zo bezig te zien.

           

Lees verder

Cas kampioen !

Kampioen.
Oud-leerling Cas Valk is vorig weekend Open Nederlands kampioen 85cc kleine wielen geworden.
Het seizoen dat in maart is begonnen, telt maar liefst 15 wedstrijden, Cas kwam al na zijn tweede ONK wedstrijd aan de leiding en heeft deze het hele seizoen niet meer afgestaan. Met een voorsprong van 104 punten begon Cas aan deze voor laatste wedstrijd in Geldermalsen en hoefde alleen maar te finishen om deze felbegeerde ONK titel binnen te halen. Blij en vol trots mag hij zich dan ook verdiend ONK kampioen 85kw noemen. Wij feliciteren Cas en zijn trotse ouders van harte met het behaalde resultaat.

                            

Lees verder

Kinderboekenweek van start.

Gruwelijk eng.....
Woensdag vond de opening van de Kinderboekenweek 2017 plaats voor alle kinderen van onze school. In een volle zaal las onze speciale gast Willeke voor uit een grappig boek over een griezelige tante, die haar kunstgebit in de koelkast terug vond.

Groep 8, groep 3 en groep 1 hebben samen het lied over de Gruffalo gezongen, wat een stoer lied!
Na de bijeenkomst in de zaal heeft Willeke alle klassen nog bezocht om daar een nieuw boek aan te bieden en er nog een stuk uit voor te lezen. Tevens deelde ze een snoepje uit, tegen opkomende bangheid. ( het was grappig om te zien dat veel kinderen het snoepje niet nodig hadden en het bewaarden.)
                

Lees verder

Fietscrossers zijn echte helden !

Fietscross.
Onze fietscrossers hebben het goed gedaan. Helaas is het niet gelukt een volledig team op de baan te krijgen, maar de deelnemers lieten zich van hun beste kant zien. Zelfs uit de kleutergroepen doen er leerlingen mee. Je bent een echte held als je op je 5e vanaf het startplatform naar beneden durft te fietsen.

                   

Lees verder

Duolezen

Duolezen.
Woensdagmorgen zijn we weer gestart met het duolezen. Een leerzame activiteit voor alle groepen. Er wordt goed voorgelezen en de betrokkenheid is groot bij de luisteraar. De leerlingen ervaren zo hoe leuk lezen is !

           

Lees verder

Ook BSO op De Meander !

Start BSO.
Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is er buitenschoolse opvang op de Meander. We zijn afgelopen maandag ook echt gestart met de samenwerking tussen Columbus Junior en de Meander. De medewerkers van de BSO hebben de inrichting van het middenbouwplein een meer huiselijke uitstraling gegeven. Er zijn nog volop ideeën om de naschoolse opvang op een prettige en uitdagende manier voor de kinderen te laten verlopen. We zullen de leerlingen zelf ook vragen naar hun adviezen en suggesties, zodat een schooldag met opvang een afwisselende en leuke dag wordt voor de kinderen, waar ze naar uitzien!
                                    


Lees verder

Wij zijn weer begonnen !!

Bij het begin van het nieuwe schooljaar.                                  

De zin inzien van onderwijs en er zin in hebben, daar gaat het om!
Vorige week zijn we, met het team enthousiast begonnen aan een nieuw schooljaar en we waren dan ook blij maandagmorgen de leerlingen (en veel ouders) weer op school te mogen verwelkomen! Na 6 weken zomervakantie hadden de meeste kinderen er ook wel weer zin in om naar school te gaan. Soms wel een beetje spannend zo'n eerste dag met andere leerkrachten en een andere plaats in de groep... Nieuwe leerlingen zagen we een beetje onwennig, maar heel verwachtingsvol voor het eerst naar school komen. We gaan met elkaar werken aan een heel mooi schooljaar met alle betrokkenen. Het onderwijs waar we voor staan moet kinderen een brede basis bieden waardoor ze in de toekomst vol zelfvertrouwen, met voldoende kennis hun plaats kunnen innemen in de samenleving.
Dat geeft voor ons het onderwijs zin en we hebben er veel zin in!

                                                 

Lees verder

Afscheid groep 8.

Groep 8 , tot ziens !
De leerlingen van groep 8 hebben een fantastisch afscheid achter de rug. Dinsdagavond verrasten zij hun ouders met een prachtige uitvoering van de musical Torenhoog. Daarin werd acteertalent gekoppeld aan uitbundig en mooi gezongen liedjes.
Ze werden tijdens de afscheidsavond toegezongen door hun ouders en kregen van de leerkrachten allemaal een persoonlijk gedicht mee. De avond werd afgesloten door het zangkoor van de leerkrachten die een door meester Frits geschreven lied op de melodie van Mamma Mia (Abba) ten gehore brachten.
Een groep van 33 zeer verschillende leerlingen gaat De Meander verlaten. We wensen hen veel succes in het voortgezet onderwijs en hopelijk zien we hen nog regelmatig terug voor het maken van een gezellig praatje.

        

Lees verder

Meester Frits neemt afscheid

Meester Frits tot ziens!
Meester Frits heeft donderdagmorgen afscheid genomen van de leerlingen. Na een ochtend ‘gewoon’ werken, want dat wilde Frits het liefst, stonden de leerlingen hem buiten bij het muurtje op te wachten. Frits overhandigde daar de leerlingen mooie muziekinstrumenten die we goed kunnen gebruiken tijdens de muzieklessen. Als we volgend jaar zijn muziekinstrumenten gaan gebruiken, zullen we vast en zeker aan hem denken. Frits bedankt voor je prachtige cadeau. Het ga je goed !

                  

Lees verder

Groep 6 wint Lego Challenge!

Prachtige prestatie 'Legoteam".

                                   

Ons legoteam heeft de Lego Challenge gewonnen! Het legoteam van groep 6 bestond uit Gijs, Dean, Job en Stijn. Na een spannende finale behaalde hun ontwerp de snelste tijd. Het ontwerp is een voorbeeld van technisch vernuft, daarom ontvingen ze ook nog de innovatieprijs.
Een prestatie om trots op te zijn en is mede behaald door de coachende ondersteuning van “meester” Wout. 

Lees verder

De Meander wint estafette!!!

Geweldige prestatie van het estafetteteam!!
Als afsluiting van de Nijverdalse Koningsspelen zijn er de traditionele estafettewedstrijden. Ook dit jaar konden we weer een sterke teams op de been brengen in de verschillende categorieën. Het team van groep 5-6 had pech bij een wissel en verspeelde daardoor haar kansen op een hoge klassering.  Het team van groep 7-8 was met afstand de snelste in de voorronde en de finale. Nick, Chakir, Samuël, Sean, Aukje, Ruth, Zoey en Ashanty renden naar winst in hun categorie. De blijdschap na afloop was groot.

                        

Lees verder

Koningsspelen.

Koningsspelen weer geslaagd.
Vanmorgen hebben alle leerlingen genoten van een heerlijk Koningsontbijt in de kantine van voetbalclub SVVN. Het ontbijt was gratis aangeboden door de plaatselijke JUMBO-winkels.
Na het ontbijt werd op het veld de OKIDO gezongen en gedanst. Daarna gingen de leerlingen van groep 5-8 naar het Gagelman voor de Nijverdalse Koningsspelen en de leerlingen van groep 1-4 deden spelletjes op het veld van SVVN. Het was weer een fantastische dag.

         

Lees verder

Typediploma

26 Leerlingen ontvangen het typediploma !!
Het lokaal van groep 8 zat afgeladen vol met enthousiaste examenkandidaten en trotse ouders en andere belangstellenden. Het is ook best bijzonder als je na 6 maanden intensief oefenen het typediploma krijgt uitgereikt. Op de fota staan alle geslaagden.
Namens ons allen van harte gefeliciteerd !!
          

Lees verder

De Meander in het nieuws !!

De Meander op voorpagina Twents Volksblad.

De regionale en plaatselijke pers heeft aandacht besteed aan de start van het IPadproject ism. Gynzy en Apple. De berichten geven een positieve kijk op deze nieuwe manier van werken bij ons op school. Leest u onderstaand artikel maar.
Door te klikken op deze link kunt u het artikel in Tubantia lezen.


Lees verder

Ridders en kastelen.

Tentoonstelling/presentatie.
Donderdagmiddag hebben de leerlingen in duo’s de werkstukken bekeken die gemaakt zijn tijdens het Salto-project “Ridders en kastelen”. Dit geschiedkundige onderwerp leent zich uitstekend voor diverse verwerkingsvormen. De leerlingen hebben veel geleerd en kunnen anderen interessante informatie geven over deze bijzondere tijd. De creatieve uitwerking zag er vaak verrassend uit. Mooie geldbuidels, letterboeken, schilden, zwaarden, kastelen, drieluiken en glas-in-loodramen sierden de tentoonstelling in school. In sommige groepen worden volgende week nog presentaties gegeven.

                

Lees verder

Lars Huesken dorpsdichter van Nijverdal!

Groep 6 wint wisselbeker poëziewedstrijd.
Lars Huesken heeft de eerste prijs gewonnen bij de poëziewedstrijd voor basisschoolleerlingen in onze gemeente. De bijbehorende beker werd hem door onze burgemeester overhandigd.
Heel groep 6 kreeg een speciale vermelding en de wisselbeker mag een jaar bij groep 6 in het lokaal staan. Groep 6 en in het bijzonder Lars, van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs.

                                       

Lees verder

De Meander recyclet.

Inzamelactie waardevolle materialen.
In het nieuwe jaar hebben we als ouderraad gelijk zoals vooraf aangekondigd de inzamelingsactie gehad.

Dit heeft diverse recyclebare materialen met waarde opgeleverd. (mobiele telefoons, stiften/pennen/potloden, cartridges en frituurolie)
Een aantal materialen zijn reeds onderweg voor recycling, de rest wordt later opgestuurd.
We zijn voornemens deze inzameling te herhalen. Over exacte data zullen wij u via de Meandertaal informeren.
De meeste spullen zijn ingeleverd door Sophie Meulman. Zij heeft hiervoor een attentie gekregen.Hopelijk kunnen we met elkaar door deze recycle acties samen bijdragen aan een schoner en beter milieu.

                  

Lees verder

Prima cijfer voor De Meander !

Hoge score voor de Meander blijkt uit berekeningen van RTL Nieuws.
Net als vorige jaren vergeleek RTL Nieuws de scores van basisschoolleerlingen op hun eindtoets met vergelijkbare scholen. Het gaat om eindtoetsen afgenomen door basisscholen in 2014, 2015 en 2016. RTL Nieuws heeft eerder van het ministerie van Onderwijs een bestand gekregen, met daarin de informatie over 2013/2014 over 2014/2015. De nieuwste resultaten heeft het Ministerie van Onderwijs zelf gepubliceerd. Net als voorgaande jaren blijkt de eindscore van onze school één van de hoogste scores in Nijverdal/Hellendoorn: een 7,9. We zijn blij met deze constante lijn in mooie resultaten die een waardering blijken voor de kwaliteit van ons onderwijs! Wilt u zelf de verschillen tussen de scholen bekijken kunt u dat doen via de RTL website.


                           

Lees verder

Hartelijk welkom op de website van De Meander!

We hopen dat u vaak een bezoekje zult brengen aan onze site.
Mocht u opmerkingen, suggesties of vragen hebben, laat het ons dan gerust weten. Stuur dan een mail naar  ict@meander-ikt.nl. U helpt ons dan om onze site verder vorm en inhoud te geven. We wensen u veel kijk- en leesplezier op onze site!                                                            

 

 

 

Openingsfilm CBS De Meander - 28 augustus 2015.